Over ons

Welkom bij Carwash Eerbeek! De locatie voor particulieren, garagebedrijven en het bedrijfsleven om hun auto of complete wagenpark weer tiptop gereinigd te krijgen. Wat ons uniek maakt in de zeer ruime regio van Eerbeek? Onze extreem intensieve en handmatige voorwas, superieure wasinstallaties van Istobal, veilige foamborstels en uiteraard de milieuvriendelijke Dr. Stöcker shampoos. Maar bovenal onze service; een mengeling van oprechte vriendelijkheid in vakmanschap.

Extreme voorbehandeling

Maar zelfs ronddraaiende foamborstels komen nu eenmaal niet in alle hoekjes. Daarom krijgt uw auto of bus in onze rollover altijd een handmatige voorbehandeling, welk wasprogramma u ook kiest. Carwash Eerbeek voert een handmatige voorbehandeling uit op een topniveau dat binnen een straal van 20 km rondom Eerbeek niet wordt geëvenaard. We spuiten uw auto in met een speciale shampoo zodat het vuil echt uit de poriën getrokken wordt. Na deze handmatige voorreiniging spuiten wij uw auto onder hoge druk af, ook in de hoeken waar je niet kunt komen met de handborstel. Onze garantie? Uw auto of bus is weer 99,9% schoon! Kijk nu op wasprogramma's en ontdek de mogelijkheden.

4 wasboxen met zelfbediening

Onze vier zelfbediening wasboxen zijn gebouwd naar de nieuwste inzichten. Kiest u één van de vier wasboxen met zelfbediening. Eén ervan is voorzien van een trapje zodat u uw camper of caravan kunt wassen.

De medewerkers maken het verschil

Carwash Eerbeek is eigendom van de familie Brekveld. Wijd en zijd staan wij op basis van eerdere ondernemingen bekend om ons opvallend hoge niveau van serviceverlening.

Sparen loont

Vraag gerust naar de spaarkaart van Carwash Eerbeek. Een volle spaarkaart levert u een gratis wasbeurt op basis van het duurste en meest intensieve wasprogramma op.

DSC_0449

Contactgegevens

Carwash Eerbeek
Poelkampstraat 85
6961 VS Eerbeek
tel: 06-50925509
info@carwash-eerbeek.nl