Uw auto gewassen op basis van Istobal: schoner is niet mogelijk

Carwash Eerbeek heeft bewust gekozen voor de superieure autowastechniek van Istobal. De Istobal-groep is wereldwijd de leidende onderneming op het gebied van autowassen, autowasstraten en carwash.

Met meer dan 1000 medewerkers, een ongekende range aan autowastechniek in een permanente innovatieafdeling stelt Istobal al jarenlang de maatstaf als het gaat om autowasinstallaties voor alle voertuigtypes in meer dan 100 landen. En die maatstaf vindt u zeven dagen per week voor u beschikbaar bij Carwash Eerbeek.

Krasvrij dankzij Foamborstels en de nieuwste textielborstels

Uiteraard heeft CarWash Eerbeek bewust gekozen voor foamborstels voor een 100% krasvrij resultaat. Een veilige reiniging van uw kostbare auto of bus is hiermee geborgd. Kiest u voor het meest uitgebreide programma dan word uw auto voorzien van een polichelaag deze word dan gemasseerd door de textielborstels voor een nog betere bescherming en een diepere glans.

Superieure shampoos van Dr. Stöcker

In aanvulling op de wasinstallatie van de Istobal en het gebruik van krasvrije foamborstels maken wij onze kwaliteit compleet met de toepassing van de superieure shampoos van Dr. Stöcker. Het gerenommeerde Dr. Stöcker produceert sinds 50 jaar onder andere shampoos die hun werk feilloos en veilig doen. Deze milieuvriendelijke en afbreekbare producten ondergaan voortdurend externe en onafhankelijke tests. Eveneens behoren de Dr. Stöcker producten tot de absolute top in de markt en deze voldoen ruimschoots aan de strengste Europese normeringen, zoals gecertificeerd volgens DIN ISO 9001. Uiteraard zijn deze shampoos ook prima geschikt voor softtops; de cabriolets met een linnen kap.

DSC_0448

Contactgegevens

Carwash Eerbeek
Poelkampstraat 85
6961 VS Eerbeek
tel: 06-50925509
info@carwash-eerbeek.nl